Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

Εκλογές με φούντες....

Πολύ ησυχία παρατηρώ τελευταία, ίσως η θερινή ραστώνη... Εκτός από το Σταύρο που θα πρέπει τώρα να έχει γίνει ο πρώτος ξενύχτης που είναι οι υπόλοιποι? Εκλογές έχουμε και φωτιές έχουμε και αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων δεν μπορούμε να βγάλουμε σωστά.
Είναι να απορείς λοιπόν που οι μπούκιδες δίνουν φαβορί τη ΝΔ. Η ladbrokes έδινε την ΝΔ 1.2 (σήμερα πήγε 1.22) και το ΠΑΣΟΚ 4.0 σήμερα 3.75). Μήπως είναι ευκαιρία να βγάλουμε λεφτά?

Για τις φωτιές δεν θα σχολιάσω, το θέμα είναι τόσο τραγικό που δεν μου βγαίνει προς το παρών ούτε η διάθεση για σιχτίρισμα.

Μαυρίκιος

Υ.Γ. Σταύρο έμαθες να αλλάζεις μόνος τον μπέμπη? Εάν θέλεις φροντιστήριο μπορώ να οργανώσω κάτι ;-)

3 σχόλια:

has είπε...

Ρε Χρήστο , αυτός ο Θ. von Ρουσόπουλος από ποιά αριστοκρατική τάξη κατάγεται ?Από Αψβούργους ,μάλλον , με τέτοιο στυλάκι ...
Τον είδα στη συνέντευξη τύπου για τις φωτιές χθές και γέμισα σάλιο την τιβί...
Το καθίκι έκανε τη βίλα στο νησί και αντί να έχει σκυμένο το κεφάλι ,είχε και Ύφος.
Μέσα σε 3,5 χρόνια...
Το καθίκι ....

σταυρος είπε...

Ξεκινωντας απο το υστερογραφο, ναι ρε Maurice, αλλαζω πανες, αποστειρωνω πιπιλες (αλλα οχι μπιμπερο λογω θηλασμου) και φυσικα ξενυχταω, αλλα ειμαι και πολυ ευτυχισμενος.

Βεβαια καθολου ευτυχισμενος δεν ειμαι με τα υπολοιπα που περιεγραψες. Αν και ποτε δεν πιστεψα (και γι'αυτο δεν τον ψηφισα) τις προεκλογικες-ντεμεκ-εξαγγελιες του κωστακη το 2004, δυστυχως μετα τις τοσες γκαφες, σκανδαλα, ατοπηματα (κλπ,κλπ) της ΝΔουλας, ειναι απογοητευτικο ποσο λιγη αποδυκνυεται η αντιπολιτευση και για να ακριβολογουμε ο αρχηγος της ο γιωργακης, που δεν μπορει να παρει προβαδισμα και που για να μην γελιομαστε, κανεις δεν πιστευει οτι μπορει να κερδισει.
Δυστυχως η ανυπαρξια των πολιτικων μας εινια ολοφανερη και φυσικα οφειλεται σε αυτην την ανεξαντλητη διαδοχη στις αρχηγιες των κομματων, των απογονων των αυτων που ιδρυσαν τα κομματα αυτα. Αληθεια θα ηταν ποτε ο γιωργκης υποψηφιος πρωθυπουργος αν δε λεγοταν παπανδρεου????
Αυτες οι ρημαδες οι 3 οικογενειες που μας κυβερνουν, μα ςρημαζουν, αλλα υπευθυνοι ειμαστε μονο εμεις που κατα συντριπτικο ποσοστο του εξουσιοδοτουμε το μελλον μας.
τι να πρωτοπει κανεις για τους υπουργους της κυβερνησησς μας, απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις.

ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡ ΑΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ "ΞΕΝΗ ΖΩΗ" ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Κατα τ'αλλα ολα καλα!!!!

mgpolitis είπε...

Γεια σου Σταύρο και κυρ Σταύρο ευτυχισμένε μπαμπά! Αυτά που έγραψες για τις πάνες μου θύμισαν την συγκίνηση που νιώθω όταν η μικρή μου κόρη (22 μηνών) καταθέτει τα γραμμάτια της στο παμπερ ΠΑΝΤΑ φωνάζει "μπαμπά τατά" και δεν δέχεται κανέναν άλλο να την αλλάξει εάν είμαι παρόν! Τέτοια περηφάνια για σκατά δεν έχω νιώσει...

Τώρα για τις εκλογές… Oι μπούκιδες έριξαν την απόδοση στη ΝΔ στο 1.4 και το ΠΑΣΟΚ στο 2.75 (από 4 πριν τρεις μέρες). Μακάρι να μην βγει κανείς αυτοδύναμος και να πάμε σε Γερμανικό μοντέλο με τα δύο κόμματα παρέα. Νομίζω ότι θα είναι καλύτερο αυτό για τον τόπο μια και φοβάται ο ένας τον άλλο. Πάντως χειρότερα δεν γίνεται.

Γενικά το θέμα των αρχηγών κομμάτων είναι προβληματικό. Σοβαρός άνθρωπος γενικά δεν ασχολείται με πολιτική. Οι ιδρυτές της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν σίγουρα χαρισματικοί και ταλαντούχοι. Το πρόβλημα αυτών των πολυσυλλεκτικών κομμάτων είναι να κρατήσουν τις ισορροπίες μετά την αποχώρηση του ιδρυτή. Έτσι η επιλογή δεν είναι πάντα ο καλύτερο αλλά ο ποιό συναινετικός. Ο Καραμανλής είναι τυπική περίπτωση πολιτικής μετριότητας με κύριο προσόν το επώνυμο και τον ευχάριστο και επικοινωνιακό χαρακτήρα. Έτσι εξηγούνται οι επιλογές προσωπικών φίλων (Ρεγκούζας, Πολύδωρας, Μολυβιάτης, Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος) και η επιμονή σε αυτούς παρά την εμφανή τους ανεπάρκεια.
Για τον άλλο τώρα η γνώμη μου είναι μη δημοσιεύσιμη σε μπλογκ. Απλά να πω ότι ο τρόπος που έγινε η εκλογή του θυμίζει παράδοση βασιλικού στέμματος και όχι δημοκρατικές διαδικασίες.

Για το ό,τι έγινε στην Πελοπόννησο και άλλου δεν υπάρχουν λόγια, μόνο μια εκκωφαντική σιωπή.