Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Ανδρουλακης-Βενιζελος-Μαυρικιος

Σερφαρωντας το πρωι στο διαδίκτυο διαβαζα σε Pdf τα ΝΕΑ και καπου εγραφε για μια αναλυση του Ανδρουλακη για το Βενιζελο και πηγα και το διαβασα εδω :
http://mimisandroulakis.blogspot.com/2007/10/blog-post_17.html#comment-c2383691482579744287
μαζι με την τεραστια αναλυση για τον big benny ακολουθουν και τα σχολια φιλων και "φιλων" του Μιμη. Η αρχικη μου εντυπωση για το σχολιο αυτο ειναι οτι ναι μεν χακτηριζεται απο καταπληκτικο λογο, οπως ολα τα κειμενα του γραφοντα, και σε πολλα σημεια συμφωνησα μαζι του αλλα μου φανηκε μακροσκελεστατο και σε τελικη αναλυση λιγο φλυαρο.
Στη συνεχεια αποφασισα να διαβασω και τις αποψεις καποιων μεχρι που βρηκα μια αποψη που με ενθουσιασε :


Manolis είπε...

Aγαπητέ Μίμη...σε ψήφισα,ίσως και να σε ξαναψηφίσω,αλλά ελικρινά η φλύαρη φιλοσοφική σου διάθεση ...δεν μας κάνει "πλουσιότερους".
Η κορυφαία στιγμή μιας Δημοκρατίας είναι η ψήφος,που έντεχνα προσπαθείς να αποφύγεις..
Συγνώμη αλλά μας τα ...έπρηξες..


Φανταζομαι Μαυρικιε οτι ηδη διαβασες το σχολιο του Μιμη, ομολογω πως καποιες κινησεις του Βαγγελη τις αποκωδικοποιει πολυ σωστα αλλα και καποιες οχι τοσο.


παντως να κανω και ενα σχολιο σχετικο με τον αγωνα ΓΑΠ-Benny , νομιζω οτι εχουν αρχισει να κουραζουν........

1 σχόλια:

mgpolitis είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Τα ίδια του έγραψα και εγώ. (δες το σχόλιο μου)
Πράγματι ΒΒ και ΓΑΠ έχουν κουράσει και αυτό είναι απάντηση στον ΓΑΠ και τους φίλους του που ήθελαν εκλογές του χρόνου το Γεννάρη!
Με τον ΓΑΠ δεν υπάρχει φως. Εάν θέλουμε μια κεντροαριστερή πρόταση εξουσίας και πραγματική αντιπολίτευση ο ΒΒ είναι αυτή τη στιγμή μονόδρομος.