Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Η βάφτιση της δεύτερης κόρης τους.


Το ζεστό καλοκαιρινό σαββατιάτικο απόγευμα, που επελέγη ως ώρα τέλεσης της βάφτισης, δεν εμπόδισε πλήθος κόσμου να συρρεύσει και να ευχηθεί στους ευτυχείς γονείς για τη νεοφώτιστη μικρούλα.
Πράγματι ο, έτσι κι αλλιώς, κομψός Ναός αποδείχθηκε μικρότερος της περίστασης αφού κυριολεκτικά κατακλύστηκε για το χαρμόσυνο event.
Περιχαρείς οι γονείς της Αλκμήνης Jr. δέχονταν τις ευχές απαντώντας με ευγένεια, χαμόγελο και πληρότητα ελληνικών (oh yeah!, thank yo', glad to see ya' here).
.
Το μυστήριο τέλεσε ο γνωστός και αγαπητός μας π.Παντελεήμων Κ. ο οποίος και παραίνεσε πολλάκις στην προσευχή όλων, ούτως ώστε η μικρή να εξελιχθεί "εις μίαν σωστήν ελληνορθόδοξον χριστιανή".
.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να αποδοθεί στην εταιρία catering που επιμελήθηκε της μικρής δεξίωσης που ακολούθησε, στον προαύλιο χώρο τού Ναού, τα εδέσματα της οποίας ετίμησαν άπαντες οι προσκεκλημένοι αλλά και πλήθος διερχομένων.
Μόνος ψόγος στην απουσία τραπεζοκαθισμάτων γεγονός που δυσκόλευε την κατανάλωση συγκεκριμένων πιάτων και ειδικώς της εξαιρέτου αστακομακαρονάδας.

3 σχόλια:

has & tas είπε...

Κόψε φάτσα , βγάλε συμπέρασμα..
Γερή να ΄ναι η μικρή και μ... που δεν ήρθαμε ...
Αλλά τόσο Χρυσουλίδου δεν την περίμενα.
Λες και βγήκε με καρμπόν .
(Μας το κόψαν και το καρμπόν , σκα , πάει κι αυτό...)

mgpolitis είπε...

Πολλές ευχές (ξανά) και λυπάμαι που δεν είρθαμε τελικά, χάσαμε και την αστακομακαρονάδα! Πες μας που θα είστε να φέρουμε το δώρο και να δούμε την κούκλα και από κοντά!

σταυρος είπε...

συμφωνα με ασφαλεις προσωπικες μου πληροφοριες, ο μεγας Ντοντος θα βρισκεται στην ευρυτερη περιοχη του Μαρμαρα μεχρι και 18 Ιουλιου. Οπως μου ειπε και ο ιδιος ευκαιρια να τα πουμε (και μαλλον οχι βραδυ, αλλα απογευμα) ειναι η 19, 20 και 21 Ιουλιου καθως αν θυμαμαι καλα 22 Ιουλιου φευγει για Ομπαμα.