Πέμπτη 17 Μαΐου 2007

Άκρα του τάφου σιωπή...

Πελάτης δεν μπαίνει στο ιστολόγιο. Που είμαστε όλοι? Ο Αντωνάκης χάθηκε στην suburbia του Αμερικανικού Νότου και εμείς οι ιθαγενείς μάλλον ζούμε εκτός διαδικτύου. Προτείνω μία συνάντηση σε τόπο χλοερό με σουβλάκια για να επανατοποθετήσουμε την διαδικτυακή στρατηγική της ομάδας. Κανείς για Διαγώνιο, ας πούμε την Τετάρτη?

14 σχόλια:

has είπε...

ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ...
ΜΕΣΑ...

σταυρος είπε...

εχει τελικο CHL ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σιγα μην βγουμε να φαμε....
ο Θεμης του οποιου η ομαδα ειναι μεταξυ Β' και Α' εθνικης που να ξερει απο μεγαλες διοργανωσεις

mgpolitis είπε...

Σωστά. έχουμε Champion Legue! Τι λέτε για να πάμε να δούμε τον αγώνα σε κάποιο μέρος με γιγαντο-οθόνη αντί για φαί? Η ακόμα καλύτερα κάπου που να έχει φαί + αγώνα!!!
Ακούω προτάσεις...


ΥΓ Σιγά ρε Σταύρο την μεγάλη ομάδα σου που σε έχει μάθει από ευρωπαικά σαλόνια... βας βας βας και πολύ σας πέφτει!

Gregory είπε...

Μόλις επέστρεψα από πολυήμερη απουσία,και προτείνω την Γ επιλογή.

has είπε...

για γάμα... είμαστε,για γάμααααα....

mgpolitis είπε...

Εγώ είμαι μέσα για φαί + αγώνα. Το θέμα είναι πού... Ξέρει κανείς κάποιο μέρος που θα βόλευε? Εάν είναι για μπύρες + αγώνα υπάρχουν πολλές επιλογές, π.χ. έχω ακούσει καλά λόγια για το sporcaffe στη Σοφούλη. Περιμένω προτάσεις γιατί μας βλέπω πάλι για αναβολή δραστηριοτήτων..

σταυρος είπε...

δεν ξερω για σας εγω θα το δω σπιτι μου τον αγωνα με την ησυχια μου και τραγουδωντας
WALK ON WALK ON WITH HOPE IN YOUR HEART!!!!
GO LIVERPOOL FOR THE 6th!!!!!

has είπε...

Αυτό ,αυτό είναι σωστό ,
η Μίλαν θα το πάρει
και η λουφοκυρία ο Σκα
θα κλαίει μο- να -χος...

ουουουουου...άκου μόνος του ....

mgpolitis είπε...

ΟΚ, είναι προφανές ότι το αφήνουμε σαν πλάνο εξόδου, τους ζυγούς λύσατε!

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιόν να υποστηρίξω... Επειδή δεν γίνεται να χάσουν και οι δύο προτείνω Milan γιατί έχει τους λιγότερο μεθυσμένους κάφρους να την υποστηρίζουν.

has είπε...

Λάθος Maurice !
Σας καλώ ΟΛΟΥΣ στο σπίτι μου σήμερα το βράδι .ΚΗΦΙΣΙΑΣ 17 & Β . ΚΟΡΝΑΡΟΥ 8 ,Κηφισιά . 3 ος οροφος

1η ΠΑΡΆΛΛΗΛΟς ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ AΠΟ THN ΨΕΛΛΟΥ (ΠΡΩΗΝ κτελ Χαλκιδικής )
Φιλια ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΩ...

ΟΚ?

chitis είπε...

Σταύρε, να το δεις σπίτι σου και μετην... ησυχία σου.

Μαυρίκιε, μ'αρέσουν τα αμιγώς αθλητικά κριτήρια ("λιγότερο μεθυσμένοι κάφροι") στην επιλογή one-night support! Λες και είναι απαραίτητο να ταχθείς υπέρ κάποιου.

Θεμιστοκλέα, ευχαριστούμε πολύ και το εννοώ! Είναι σπάνιο, την σήμερον, να ανοίγει ο άλλος το σπίτι του. Εγώ το ανέφερα στο αθώο και εσύ το πήρες πραγματικά (και ως συνήθως) στα σοβαρά.

σταυρος είπε...

καλα ρε maurice και οι pulp ή οι radiohead ή δεν ξερω και εγω πιο αλλο συγκροτημα σου αρεσει, μπορει να ειναι οι μεγαλυτεροι μαστουρηδες του κοσμου ή μαλλον για να το πω οπως το ειπες εσυ, οι οπαδοι αυτων των συγκροτηματων μπορει να ειναι μαστουρηδες δλδ δεν πρεπει να τους ακουμε????
τι ασχετο ηταν παλι αυτο???


ΘΕΜΟΥΛΗ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΤΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Ε-Υ-Γ-Ε-Ν-Ι-Κ-Α ΤΗΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ
Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΟ!!!!

mgpolitis είπε...

Οι Pulp μπορεί να είναι μαστούρηδες αλλά σιγουρα οι οπαδοί τους δεν είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο κανενός σε αντίθεση με τα λουλούδια της Liverpool. Γιατί δηλαδή να μην είναι κριτήριο η καφρίλα των οπαδών? Εκτός και εάν εσύ κρίνεις με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια οπότε θα έπρεπε να αλλάζεις ομάδα κάθε σεζόν (ή περίπου...). Ασέ που το ποδόσφαιρο της Liverpool μόνο 'Αγγλικό' δεν είναι. Προσωπικά ήθελα την Man United στον τελικό αλλά...

σταυρος είπε...

που ξερεις εσυ αν οι συμμετεχοντες σε συναυλιες δεν εχουν δημιουργησει ποτε επεισοδια την προηγουμενη ή την επομενη των συναυλιων????
τελος παντων δενειναι αυτο το θεμα μας, αλλα τα κριτηρια που εθεσες για την υποστηριξη ή οχι μιας ομαδας. τα κριτηρια αυτα τιθενται συνηθως απο ανθρωπους που δεν πολυασχολουνται (οπως οι μητερες μας, οι γιαγιαδες μας κ.λ.π.)