Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Δικαίωμα στην ελπίδα.


Μια χαρά ήσαν στην Παπαρούνα, φάγαμεν, ήπιαμεν, γελάκαμεν, εάν όσοι ετράβηξαν και τις πίκτσιουρς είχαν την διάθεση να τις αποστείλουν με ι-μέιλ στο μέιλ μποξ μου θα τις εμοιραζούμασταν.

Ειδικότερα, η εμφάνισις τόσο τού Χαρίτωνος αλλά και τού Μιλτιάδου ήσαν πραγματικά συγκινητικές ενώ και ο lost buddy (+ lost body) Γκρεγκ έκαμνε την έκπληξιν και παρηυρέθη καίτοι έχει απωλέσει προ πολλού την επαφήν του με το πληκτρολόγιο τού υπολογιστού του.

Ηκούσθησαν διάφορα εν τοιαύτην εσπέραν και ευελπιστούμε πως την επομένην φοράν θα είμεθα πιότεροι και ποιοτικότεροι, κινητικότεροι αλλά και συγκινητικότεροι, ες γουέλ.


Κατά την πληρωμήν τού λογαριασμού προέκυπσεν μέγα πρόβλημα καθώς είκοσι γιούροζ αναζητούσαν παραλήπτην ανάμεσα σε οχτώ δικαιούχουζ.
Καθώς οι προσφερθείσες υπηρεσίες (σέρβις) ήντουσαν κυριολεκτικώς επιπέδου-πρωκτού και προ τού φάσματος να αντικρύσομε, κατά την έξοδο μας, τούς σερβίροντες να επιδίδονται εις κωλοτούμπες και φλικ-φλακς, εμφανώς και θετικώς επηρεασμένοι ψυχολογικώς από την άκρατο γενναιοδωρία μας, συνοπτικώς αποφασίσαμεν να εξαργυρώσουμε το ποσόν εις κρατικήν λαχειοφόρον κληρώσεως τελεσθείσης την εσπέραν της Μεγάλης Τρίτης.

Μετέβην προσωπικώς εις πραχτορείον Λαϊκών Λαχείων και άλλων τυχερών παιγνίων και επρομηθεύθην, κυριολεχτικώς εξασφάλισα προς όφελός σας τούς κάτωθι και υπ'αριθμ' λαχνούς:
38611 (σειρά 001, Α-Ε) και
64852 (σειρά 007, Α-Ε).


Συνδικαιούχοι σε πιθανά κέρδητα και κατά ποσοστόν 12,5% τυγχάνουσιν άπαντες όσοι παρηυρέθησαν στην μάζωξιν της παρελθούσης Τετάρτης.
Ας μην τους αναφέρω θα αποδειχθεί κοπιαστικό.
Καθώς η ελπίδα αποβιώνει τελεφταία σάς εύχομαι καλήν αντάμωσιν για την μοιρασιά τού μπακιριού.

4 σχόλια:

has & tas είπε...

και συντόμως να ξαναβρεθούμε...

πολύ ωραια ήταν στην παπαρούνα με την παρέα μας που όλο και περισσότερο είναι αλήθεια ότι θα χαιρόμαστε με βαθειά καρδιά όλοι μας .
Δε θα ξεχάσω το γεμάτο χαμόγελο χαράς του Νικ όταν είδε τον Χαρίτωνα μετά από πολύν καιρό .
Σα να μην πέρασε μια μέρα ..

Το επόμενο κόλπο το βλέπω μπροστά μου.
Θα είναι Κυριακή πρωί , θα δώσουμε αίμα και μετά θα πιούμε ένα καλό ούζο στο ουζερί απέναντι από το Λευκό Πύργο όοοολοι μαζί. Τι λέτε?

Gregory είπε...

Είμαι σε διαδικασία αποκατάστασης της επαφής του πληκτρολογίου μου με την κεντρική μου μονάδα.(διαλέξτε εσείς με ποιά μονάδα)
Νικ εντός 24ωρων θα έχεις τις αποκλειστικές φωτό και τα κέρδη της δημοσίευσης θα τα επενδύσουμε στην επόμενη σύναξη στην οποία προτείνω να υπάρχει και ατζέντα!
Κάποιος να κλείσει Aegean με 19€ για τον Αντώνη ρε παιδιά.
Πιστεύω ότι περάσαμε πολύ καλά και το event θα επαναληφθεί μετά τις εορτές.
Φιλιά σε όλους.

chitis είπε...

Πάπαλα το λαχείο.

chitis είπε...

ΦΩΤΟΣ ΠΡΟΣΕΤΕΘΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ, ΛΗΦΘΕΙΣΩΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΩΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΘΕΙΣΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥ HAS-TAS.