Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Όχι, Θεέ μου, όχι αυτό!



Μια καθαρά ποδοσφαιρική νότα θα έχει από σήμερα το Ελληνικό κοινοβούλιο. Ο λόγος για τον Γ.Α., ο οποίος εκλέγεται βουλευτής στη Β΄ Πειραιά με το κόμμα του ΛΑΟΣ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους υπολοίπους.

Συγκεκριμένα, ο τέως ποδοσφαιριστής του Ολ., στο 99% των καταμετρηθέντων ψηφοδελτίων, έχει λάβει 5.030 ψήφους έναντι 3.800 της δεύτερης υποψήφιας του κόμματος του Γ. Καρατζαφέρη, Αράπογλου Δήμητρας.

http://www.e-soccer.gr/index.php/eidiseis/296-ellada/10041-2009-10-05-09-04-23

14 σχόλια:

σταυρος είπε...

ελεος!!!!!
Ελληνα ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΛΑΛΑΚΑ.....

has & tas είπε...

Αν , λέω , άν έβγαινε ο Ζαγοράκης βουλευτής με το Πασοκ , τα ίδια θα λέγατε ?
Ο Σκαρτάδος ?
Ο Αλαβάντας ?
What about... Liverpoooool ? Totenham???
Arsenal???

σταυρος είπε...

με τα "αν" δεν γινεται συζητηση. Κανενας απο αυτους δεν εβαλε υποψηφιοτητα. Και κανενας μας δεν ειπε τιποτα για τον Φασουλα που τουλαχιστον εχει σπουδασει και εχει και εναν λογο να αρθρωσει. Ο μαλακας ο Ανατολακης δεν μπορει ουτε ουγκ να πει

has & tas είπε...

Επι της ουσίας δεν απάντησες διότι καταλαβαίνεις ότι έχω δίκιο .
Αυτά τα στερεότυπα που ως ανθρωποι πάντα δημιουργούμε , μας ακολουθούν .
Εχει δίκιο ο Νικος .
Τι δουλειά (και τί κοινό)έχει ο Ανατολάκης , η Καυλή ,και η τραγουδιάρες με την Βουλή ?
Το συναίσθημα της γενικής απαξίωσης που μας διακατέχει όλους...

has & tas είπε...

Eνημέρωση 7/10/2009 17:31
WWW.IN.GR
Διακόπηκε ο αγώνας...
Μαχαιριές και επεισόδια στον αγώνα Αρης - ΠΑΟΚ U-21
Action Images
Θεσσαλονίκη
Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στην αναμέτρηση Αρης - ΠΑΟΚ U-21 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής την Τετάρτη, στο πλαίσιο του ερασιτεχνικού Κυπέλλου.

Στο ημίχρονο, μια μεγάλη ομάδα αγνώστων, φορώντας κράνη και βαστώντας ρόπαλα, σιδερολοστούς και μαχαίρια, «μπούκαρε» και άρχισε να κυνηγάει οποιονδήποτε φορούσε διακριτικά του Αρη.

Επικράτησε ένα πανδαιμόνιο με τα μέλη της αποστολής του Αρη να τρέχουν να σωθούν, ενώ ο υπεύθυνος της ομάδας του Αρη, Νίκος Πασιαλής, μαχαιρώθηκε στον μηρό του δεξιού ποδιού!

Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσει κανείς αυτή την εγκληματική ενέργεια που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Και πρόκειται αναμφίβολα για εγκληματική ενέργεια από τη στιγμή που αυτή η ομάδα βαστούσε στα χέρια της αντικείμενα που σκοτώνουν.

Όλα ξεκίνησαν στο τέλος του ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες αποχώρησαν αρχικά στα αποδυτήρια, ενώ τον αγώνα παρακολουθούσαν οι γονείς των παιδιών και οι φίλοι. Κάποια στιγμή, οι παίκτες των δύο ομάδων επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη προθέρμανση πριν το δεύτερο ημίχρονο.

Ξαφνικά, από το πουθενά εμφανίστηκαν περισσότερα από 30 άτομα. Φορούσαν κράνη, κρατούσαν στα χέρια τους ρόπαλα, σιδερολοστούς, μαχαίρα - ενώ αυτόπτης μάρτυρας έκανε λόγο και για ένα αεροβόλο - και καδρόνια τα οποία είχαν καρφιά στην εξωτερική τους πλευρά.

Επρόκειτο μάλιστα για οργανωμένο σχέδιο βάσει του τρόπου που εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο. Μπήκαν από τις τέσσερις γωνίες, αφού τσέκαραν αν περιμετρικά του γηπέδου υπήρχαν φίλοι της ομάδας του Αρη και όποιος υπήρχε τον περικύκλωσαν και τον. σάπισαν στο ξύλο.

Επικράτησε ένα πανδαιμόνιο. Η συγκεκριμένη ομάδα αλητών κυνήγησε τον οποιονδήποτε φορούσε διακριτικά του Αρη. Οι ποδοσφαιριστές του Αρη και τα μέλη της αποστολής προσπάθησαν να βρουν τρόπους για να γλιτώσουν από την μανία αυτών των κάφρων. Ο υπεύθυνος του τμήματος του Αρη, Νίκος Πασιαλής, δέχθηκε δύο μαχαιριές στον μηρό του δεξιού του ποδιού.

Οι γονείς των παιδιών που παρακολουθούσαν το παιχνίδι πιάστηκαν στα χέρια με αυτή την ομάδα εγκληματιών, στην προσπάθειά τους να προστατεύουν την σωματική ακεραιότητα.

Δεν υπήρχε ούτε η υποτυπώδης αστυνομική δύναμη, ενώ πρόσωπα που ήταν παρόντες στις κερκίδες του αγώνα υποστήριξαν ότι η συγκεκριμένη ομάδα - αφού χτύπησε όποιον φορούσε διακριτικά του Αρη - έφυγε ανενόχλητη.

Αρκετή ώρα μετά το τραγικό συμβάν, έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά και ασθενοφόρα. Ο Νίκος Πασιαλής διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να του προστεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς το παντελόνι του είχε γεμίσει αίματα από τις δύο μαχαιριές που δέχθηκε στο δεξί πόδι.

Προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στους γονείς των αθλητών, εκ των οποίων ο ένας υπέστη εγκεφαλική διάσειση.

Συγκλονισμένος από τα σοβαρά επεισόδια ήταν ο υπεύθυνος της ομάδας του Αρη, Στέφανος Γιώρης, ο οποίος αποτύπωσε την λύσσα και τη μανία των κουκουλοφόρων, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικά Νέα 98,7».

«Δεν έχω κουράγιο να μιλήσω.

σταυρος είπε...

Με ευχολογια δεν γινεται τιποτα...
Η θα δρασουν σωστα οι φορεις ή καποια στιγμη θα ξαναθρηνησουμε θυματα...

mgpolitis είπε...

ευτυχώς ο άνθρωπος είναι καλά αλλά με έτσι πως πάμε θα χρειαστεί αστυνομία και σε ματς των τσικό...

has & tas είπε...

Ας συνεχισουν οι "κεφαλές" να ποτίζουν τους αγράμματους οπαδούς με ντόπες του στιλ " αρη ζω μόνο για σένα " ή " πάοκ πάνω από όλα " ή ηρα για σένα ..." και δεν καταλάβουν όλοι ότι τελειώνει ο αγώνας , συνεχίζει η ζωή και δεν περνάει η μισή βδομάδα συζητώντας για το προηγούμενο ματς κι άλλη μισή για το επόμενο , άστα να παν ...aman

σταυρος είπε...

Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 1:30μμ
http://www.metrosport.gr/archives/32392

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ!!!

Επίθεση εις βάρος του Αλεξανδρίδη

Επίθεση εις βάρος του Κυριάκου Αλεξανδρίδη έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας (12/10) στη Θεσσαλονίκη, από ομάδα οπαδών του Αρη, όπως κατήγγειλε ο ίδιος. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Βότση, μπροστά στο σύνδεσμο φιλάθλων Άρη «Σούπερ 3» της συγκεκριμένης περιοχής. Ο κ. Αλεξανδρίδης, όπως ανέφερε, επέβαινε στο αυτοκίνητο του μαζί με τον γιο του, έγινε αντιληπτός από άτομα του συνδέσμου, ομάδα των οποίων, αποτελούμενη από 30-40 άτομα, κινήθηκε εναντίον του οχήματος του με λοστούς, καταστρέφοντας το.
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Άρη, και νυν τεχνικός του Βισαλτιακού, τόνισε με έμφαση ότι από θαύμα σώθηκαν ο ίδιος και ο γιος του, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, αναφέροντας πως δεν πρόκειται να αφήσει τους ενόχους ατιμώρητους.

has & tas είπε...

Ακουσ εκει να παρκάρει μπροστά στο Σ3 ... ΝΤΡΟΠΉ . τόσοι δρόμοι υπάρχουν στο βότση..

chitis είπε...

Τα οπαδικά σου "πιστεύω", σε έχουν ανάγει σε βασιλιά της κωλοτούμπας!

Περίμενα την ίδια ευαισθησία με αυτήν που έδειξες αναφορικά με τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας.

σταυρος είπε...

Οπως ολα τα ερπετα που εινια οι βασιλιαδες της κωλοτουμπας, της προπαγανδας και της παραπληροφορησης

has & tas είπε...

Πιστευα και συνεχιζω να πιστεύω ότι δεν μπορεί κανείς να συνεννοηθεί μαζι σας στα αθλητικά.
Κουβαλάτε χοντρή πόρωση ικανή να φοράτε παρωπίδες τύπου περίπτωσης Ανατολάκη.
Τελος.

σταυρος είπε...

H κωλοτουμπα
της κωλοτουμπας
την κωλοτουμπα
ωωωωωωωωωωωω κωλοτουμπα!!!!!!