Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Επιτέλους μια φωνή λογικής...

Θέμη να σου υπενθημήσω ότι υπάρχει και το 1 ο/οο επί της αντικειμενικής που θα σου έρθει ταχυδρομικά μετά.....αντε βγάλε άκρη....εκεί τι μπορεί να πεί κανείς ....
Αντε αν το κερδίσει το 35αρι το ΙΝΚΑ θα κάνει το 1 ο/οο 1,2 ο/οο και θα τα βγάλει τα λεφτά και κανένας δεν θα μπορεί να πεί τίποτα. Το οποίο δεν πληρώνουν και όλοι οι Ελληνες (η ισοπολιτεία να είναι καλά)
http://www.ant1online.gr/Economy/General/2006/20064/ab9303fd-9082-4242-afa4-39db6ffd890c.aspx
Το έλλειμα σοβαρότητας είναι γενικότερο.
Οπως μπορείς να δείς και η προηγούμενη κυβέρνηση το ίδιο ποσό επέβαλε ως χαράτσι.....ενώ κανένας δεν χρεώθηκε την αναποτελεσματικότητα και την επιστροφή των Ευρωπαικών χρημάτων. Ενδεικτικά δες μία εφημερίδα επι Πασοκ
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=26.11.2002,id=75115592,459528,18918504

Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε ένα δημόσιο που δεν λειτουργεί ........και οτι δεν μπορεί να λειτουργήσει (η δεν το αφήνουν κατα άλλους). Οσο ισχύει αυτό θα πληρώνουμε. Είναι μία μεγάλη παιδική χαρά .....που είτε δουλέψεις είτε δε δουλέψεις κανένας δεν θα σου πεί τίποτα...

6 σχόλια:

mgpolitis είπε...

Ευτυχώς η Πυλαία είναι ήδη στο κτηματολόγιο και έτσι γλιτώνουμε το τρέξιμο. Δεν είναι πάντως μόνο η ξεφτίλα των 35 ευρώ, είναι και όλη η χαρτούρα που πρέπει να μαζέψεις...
Φυσικά τίποτα δεν γίνεται on-line και στο ktimatologio.gr μπορείς μόνο να κατεβάσεις τα pdf των αιτήσεων.

has είπε...

Γι αυτό και κάποια αντίδραση πρέπει να υπάρξει...
Αγωγή ινκα ?
Αγωγή .

Να πάμε όλοι την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μέρα ?
Να πάμε.

Προτείνετε...

Christos Friderikos είπε...

Εγώ τελείωσα σε 15 λεπτά με το ρολόι.....(Νεάπολη)
Η χαρτούρα είναι 2 φωτοτυπίες και η τράπεζα. Η αίτηση είναι για καθυστερημένους
Πιό πολύ μοιάζει με καψώνι παρά με πράγμα ουσίας. Να φανταστείται ότι όλοι οι Ελληνες συμπλήρωσαν υποχρεωτικά Ε9 με τα ίδια στοιχεία 2 φορές την τελευταία δεκαετία.

mgpolitis είπε...

έτσι είναι Chris, αλλά στο Ε9 δεν καταθέτεις τίτλους ιδιοκτησίας. Εάν το ακίνητο είναι 100% δικό είναι απλά, στις άλλες περιπτώσεις μαζεύσεις χαρτιά. Τες πα, βασικά υτό που είπες είναι, πληρώνουμε τη μαλακία του δημοσίου όπου Υποθηκοφυλακίο και Εφορία δεν μπορούν να κάνουν μια κοινή βάση δεδομένων και να τη διασταυρώσουν.

σταυρος είπε...

καλημερα σας!!!!
και μαλιστα μου φαινεται οτι το θεμα το εχετε πιασει πολυ επιφανειακα, καθως εκτος απο το 35αρι να μην ξεχναμε και το χαρατσι των δικηγορων. ηδη καπου διαβασα (δε θυμαμαι ακριβως που) πως οι δικηγορικοι συλλογοι ετοιμαζονται ν ααποφασισουν για το υψος του ποσου που θα απιατειται για καθε δηλωση.
να μην ξεχναμε φυσικα οτι υπαρχουν γιαγιαδες και παππουδες που δεν γνωριζουν πως να συμπληρωσουν τη δηλωση. επισης παιζει σημαντικο ρολο και η χουντα των ΜΜΕ η οποια παρουσιαζει το θεμα με τρομο και κανει τους ανηξερους πολιτες να τρομοκρατουνται και ν ανομιζουν οτι εινια κατι πολυπλοκο. στα δελτια ειδησεων βαζουν και εκεινες τις τρομοκρατικες μουσικες.
δυστυχως ζουμε σε δυσκολη και περιεργη εποχη

has είπε...

Διαφωνώ με το Chris που πήγε πρώτος πρώτος με τους συνταξιούχους να δώσει τον οβολόν του για να πληρωθούν οι συντάξεις και τα επιδόματα !