Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Λίγη Κρήτη....

















Για να "φτιαχτούν" αυτοί που δεν πήγαν ακόμα διακοπές....



8 σχόλια:

chitis είπε...

Ωραίο φόρεμα!

(Για την κοπέλα λέω, της προτελευταίας φωτογραφίας).
___________________________

Οι διακοπές της ταλαιπώριας είναι το καλοκαιρινό σήμα-κατατεθέν του christos.

Ετσι εξηγείται και το σφριγηλόν του σωματοτυπου του.
Κατα αυτόν τον τρόπο, βγαίνει απνευστί ο χειμώνας.

Οχι, σαν κάποιους με τα γκαζόν και τα room-services.

Είμαι βέβαιος πώς ό,τι μάς προσφέρει o christos μέσα από τις pics του, ό,τι βλέπουμε το περπάτησε και το κολύμπησε!

Παρ'όλο που απεικονίζεται κάποιο όχημα, τον φαντάζομαι να προπορεύεται πεζός, σαν ναρκοσυλλέκτης και η υπόλοιπη παρέα να τον ακολουθεί εποχούμενη.

Και τού χρόνου, φίλε, κατά Παταγονία μεριά!

mgpolitis είπε...

sorry ρε Chris αλλά νομίζω ότι οι φωτογραφίες σου αδικούν την Κρήτη. Τι βράχος και καημός είναι αυτό, πιο πολύ με ξερονήσι που ήταν τόπος εξορίας μοιάζει. Θέλω φωτό με παραλίες, ξαπλώστρες, ρακέτες και ξέκωλες τουρίστριες να φτιαχτώ ;-)

chitis είπε...

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε.

Αυτή είναι (πιά) η Κρήτη, ένας ξερότοπος, μετά από το πέρασμα τού τυφώνα "Christos".

mgpolitis είπε...

Η Χαρούλα έχει ένα ύφος σαν να λέει "ωχ, δεν νομίζω να θέλει να ανεβούμε εκεί πάνω με τα πόδια...". Τέλεια φωτό, να γίνει wallpaper!

chitis είπε...

Ή το ύφος:

"Μα, πού πήγε;
Μού είπε οτι δε θα αργήσει, σε λίγο δύει και τώρα αυτό που ακούγεται είναι τσακάλι ή παρακούω;".

σταυρος είπε...

Εκει που πιστεψα οτι οι φωτο ειναι απο το φαραγγι της Σαμαρειας ειδα και εκεινο το κοκκινο αυτοκινητακι και παραξενευτηκα.
Σιγουρα η Κρητη δεν ειναι μονο βραχοι. Εχει και μερικους λαλακες με οπλα, οι πινακιδες ολες ειναι τρυπιες, ειναι τιγκα στις χασισοφυτειες και φυσικα στους πρασινοφρουρους.
Περαν της πλακας, οταν πηγα κρητη, λιγο εξω απο τα Χανια, δεν μπορω να πω οτι μου "ειπε" τιποτα. Μεγαλες αποστασεις, καλες θαλλασσες αλλα οχι και κατι τρομερο. Επισης για να πας στην παλια πολη εχεις να αντιμετωπισεις μποτιλιαρισμα, μιση ωρα για νομιμο παρκαρισμα και ολα τα κακα μιας πολης.
Ομολογω οτι δεν ειμαι χαρακτηρας που στις διακοπες που θελω ξεκουραση, θα παω στο φαραγγι της Σαμαρειας.... ν αμου λειπει. Αλλωστε ειδα Live σε ενα πλοιο τους αμοιρους που μολις ειχαν περασει το φαραγγι, λες και ερχονταν απο πολεμο.
Ολα αυτα βεβαια ειναι υποκειμενικα. Περι ορεξεως

Christos Friderikos είπε...

Την ρακί και το λίγο κρασάκι το φυλάω για την επόμενη συνάντηση μας....
Για τον κόσμο (απο όσο κατάλαβα)κυρίως Ρώσοι (και φυσικά ρωσίδες) και Γάλλοι (αυτοί κυρίως στα μέρη που πήγαινα)...Τους Αγγλους τους έχουν μαντρωμένους στα μέρη με αλκοολ(βλέπε Μάλια)να γυρνάνε με κατι γουρούνες....
Maurice στο 60% απο τις παραλίες τις Νότιας Κρήτης κάνεις μπάνιο γυμνός...αλλά δεν μπορείς να του πείς της άλλης "μισό λεπτό να σας φωτογραφήσω!!!"...εκεί είδαμε και το εξής ένα πλοιαράκι που να είναι όλοι επάνω γυμνοί (γυμνή ημερήσια κρουαζιέρα)...αλλά το αίτημα σου θα ικανοποιηθεί μόλις πάρω τηλεφακό...
Chitis είσαι μάντης...η Παταγωνία είναι το όνειρο μου....και η σκηνή που έδωσες με το εποχούμενο ήταν το τέλος των διακοπών ...το εποχούμενο βγήκε απο τον δρόμο ενώ εγώ περπατούσα...απίστευτο!!!.


Υ.Γ. Θεμη είσαι ο αρχηγός της ομαδας αιμοδοσίας, κανόνισε κάτι. Αυτή είναι η πιο δύσκολη περίοδος για το αίμα και η Πρωινή Πιλάλα πρέπει να δώσει το παρών.

has είπε...

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΜΕΣΗ ΑΙΜΟ-ΔΟΣΙΑ , ( προσοχή ! ΟΧΙ σπερμοδοσια ),πείτε μου να κανονίσω για την Τετάρτη 13/8 .