Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Χρόνια πολλά Αντώνη.....

Πολλές ευχές για την ονομαστική σου εορτή.....ότι επιθυμείς να γίνει πραγματικότητα....

και να μας γράφεις κάπου κάπου....

19 σχόλια:

σταυρος είπε...

χρονια πολλα Αντωναρα!!!
να σε χαιρονται οι γυναικες της ζωης σου.
και να μας γραφεις και λιγο....
η δικαιολογια οτι δεν εχεις τολαχιστον 5 λεπτα τη βδομαδα δεν ευσταθει

mgpolitis είπε...

χρόνια πολλά Αντώνη αλλά πραγματικά κάτσε και σκέψου. Είναι κρίμα να μην βάζεις λίγα λεπτά για να έχουμε μια τυπική έστω επαφή και καλημέρα. Μόνο να κερδίσεις έχεις, το ίδιο και εμείς από την δικτυακή παρέα σου. Stop missing out on things.

has & tas είπε...

Αντώνη , να είσαι γερός και χρόνια πολλά (χωρις προυποθέσεις ).

(πλάκα)

chitis είπε...

Τώρα πώς να το πω;
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας, με όλους σας, τη χθεσινοβραδινή μου εμπειρία.

Μιλούσα τηλεφωνικά με Atlanta,GA με την αυτού εξοχότητα τον ίδιο τον εορτάζοντα, όταν (via satellite) το Μέγκα Τσάνελλε μετέδιδε το πάρτυ τού επερχόμενου Αφροαμέρικαν προέδρου των Ε.Π.Α.

Εκείνες τις όμορφες στιγμές που οι χαριεντισμοί και οι ευχές ανταλλάσονταν καταιγιστικά με τον x-schoolmate μας, επί σκηνής (και τηλεοπτικού εκράν) παρήλαυνον πάμπολλοι μουσικοί αστέρες και '80ς icons όπως οι Springsteen, U2 και Stevie Wonder που έσπευδαν να αποτίσουν τιμή τόσο στον Μπαράκ όσο και στο Μπαρακόσκυλο, Μπαρακοφρουρό συνομιλητή μου.

Δίχως αμφιβολία, οι στιγμές που ζούσα ήταν συγκλονιστικές.
Με όχημα την παιδική μου φιλία με τον Adonis (το πιάσατε το υποννοούμενο, ε;) βρισκόμουν ουσιαστικά στο επίκεντρο της παγκόσμιας ιστορίας.

"Μικρός Θεός" ένιωσα, σαν το Λη-Χάρβεϋ Οσβαλντ στο Ντάλλας του '63, ένα τέτοιο πράγμα.

Δυστυχώς η συνομιλία μας, κράτησε λιγότερο απ'οσο θέλαμε, καθώς ο υπερατλαντικός φίλος έπρεπε να επιβιβαστεί σε κάποιο από τα τελευταία "πούλμαν της χαράς" ίνα μεταβεί και παραστεί (μετά από πολύωρο τράβελ) στο Γουάσινγκτον Ντι-Σι για την αυριανή (Αυριανή: τι θυμήθηκα πάλι!) ορκομωσία του Μ.Ο.

Ιν ένι κέις, πολλές ευχές, και καλή δύναμη σε όλους!

σταυρος είπε...

ουσιαστικα δλδ εχει χρονο (ολοκληρη μερα δλδ) για την "ορκομωσια των καναλιων" (γιατι ρε παιδες πολυ προιον των ΜΜΕ εχει αρχισει και μου φαινεται αυτος ο Ομπαμα), αλλα για το Blog .....ουτε 2 λεπτα Αντωνακη μας!!!!!!
χρονια σου πολλα και παλι, αλλα με στεναχωρεις

has & tas είπε...

Με συγκίνησες παιδό-φιλε (τω Αντώνη ) , φίλε μας ...

σταυρος είπε...

ρε Αντωνη τουλαχιστον γραψε 3 γραμματακια (Ν,Α,Ι) που να Απαντανε στην παρακατω ερωτηση μας :
"Διαβασες τις ευχες μας?????"

chitis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
chitis είπε...

Y, E, S

Antonis είπε...

Αδελφοί,
Σας υπερ-ευχαριστώ για τις ευχές, την αγάπη σας και τις παροτρύνσεις σας.
Έχετε δίκιο, άργησα-ασυνήθιστα πολύ-να απαντήσω, αλλά οι συνθήκες γύρω είναι ασυνήθιστα δύσκολες και πρέπει να ανταποκριθούμε ικανά σε αυτές.
Γενικότερα, έχω την αίσθηση πως κάποιοι από εμάς βρίσκονται σε (άλλο ένα) κομβικό σημείο στη ζωή τους, στο μεταίχμιο μεταξύ του "παλαιού" και του "νέου". Δίχως ανακύκλωση προσώπων, "υλικών", τυπικών σχέσεων και τα ρέστα. Αλλά με σταθερές αξίες, αυτές που μας τις καλλιέργησαν οι γονείς μας, κάποιες που τις ανακαλύψαμε στο Πανεπιστήμιο, στην καθημερινή επαφή με τους συνανθρώπους μας, αξίες που σφυριλατήσαμε στις διαχρονικά-δυνατές παιδικές φιλίες.
Το ότι αλλάζουμε δεν είναι κακό, λίγη υπομονή χρειάζεται και κατανόηση προς εκείνους από εμάς που περνούν αυτήν τη φάση. Κάποιοι τα πέρασαν ήδη, και τώρα απολαμβάνουν την ηρεμία που ακολουθεί την τρικυμία.
Μην νομίζετε, λοιπόν, ότι ξεχνώ ή ο,τιδήποτε άλλο, και δεν γράφω στην Πιλάλα μας. Απλά, πρέπει να δώσω έμφαση στην καθημερινότητα, όπως διαμορφώνεται με τα εδώ δεδομένα (με την υπογραφή της Αλεξάνδρας και της Αλκμήνης!)
Θα ήθελα επίσης να σας ζητήσω να "τρωγώμαστε" λιγότερο, διαδικτυακά: δεν νομίζω πως τα σχόλια-επί-σχολίων κτλ. προσθέτουν κάτι στην "κουβέντα" ούτε στην ουσία της Πιλάλας και των συντελεστών της.
Πολλά φιλιά, και σας υπόσχομαι πως θα τα πούμε και από κοντά μέσα στο χρόνο (προγραμματισμένα, όχι στο κατ-επείγον...!)

has & tas είπε...

Να δείτε που θα έρθει μια μέρα με το αερόπλανο από το Αμέρικα και ο λαός συμμαθητών θα επευφημεί στο αεροδρόμιο "είσαι και θα είσαι ο πιλαλοαρχηγός "...

chitis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
chitis είπε...

Για "πιλαλοαρχηγός" δύσκολη την κόβω τη φάση.

Δεν θα το επιτρέψομεν άλλωστε (ανασήκωμα ώμων).

Εχω προβλέψει όμως εδώ και πολλά χρόνια οτι ο Antoine θα επιστρέψει με κάποιο γαμάτο κυβερνητικό ή παρ'ολίγον κυβερνητικό αξίωμα (π.χ. Γραμματέας Νέας Γενιάς, Αττικάρχης, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Επικοινωνιακός Σύμβουλος σε θέματα Ομογενειας).

Οπωσδήποτε κάτι βαρύ και με το κύρος που αρμόζει σε κάποιον που έχει αποθανατίσει κοτζάμ Μελίνα με τον φωτογραφικό φακό του.

Σπουδαίοι άνδρες σαν τον φίλο μας δεν χάνονται και είναι οικουμενικά αποδεκτοί.

Να το δείτε που έτσι, όπως σας το περιέγραψα, θα γίνει και φυσικά στις ώρες της καθολικής αναγνώρισης και του πανελληνίου μπιζαρίσματος, σεμνός και με αρχές όπως είναι, δεν θα ξεχάσει κι εμάς τα φιλαράκια του και θα μας παραχωρήσει κανά πάρεργο, κάποιο κενό περιεχομένου και δραστηριοτήτων χαρτοφυλάκιο, να χαζολογούμε την ώρα μας και να τσιμπάμε ένα χαρτζιλίκι, ρε αδελφέ, για τα μικροέξοδά μας.

σταυρος είπε...

γεια σου ρε Αντωναρα με τα ωραια σου...
πες μας ποτε ερχεσαι να βαλουμε στη θρακα τα σουτζουκακια

chitis είπε...

http://www.vefashouse.gr/vefashouse/cur_recipe.asp?rdept_id=2&recipe_id=852&flag=1

has & tas είπε...

Από πουθενά δεν πιάνεσαι ρε μάστορα , από πουθενά...

Antonis είπε...

Πολύ ωραία, συνταγή έχουμε, υλικά έχουμε, κάρβουνα θα βρούμε, ψησταριά;...
Μωρή Λουλού, στην ταράτσα την έχεις την "θράκα" ή μήπως έχεις "μπαρμπεκιέρα";
Υποθέτω μέρος της προίκας και η ψησταριά, οι σούβλες, τα κοψίδια, οι αστακοί...
Τουλάχιστον, καλείς κανένα από το Σεράι σου ή παίζει το "μοναχοφάης" σενάριο;
Για διευκρίνησε σε παρακαλώ...

σταυρος είπε...

αυτος ειναι ο Αντωνης που θελουμε!!!
ο κραχτης...

φανταζομαι οτι ο Ομπαμα ως 2ο νομοσχεδιο που υπεγραψε, μετα το κλεισιμο του Γκουανταναμο, ηταν αυτο του ανοιγματος του διαδικτυου στους ομογενεις.

Antonis είπε...

Και πού είσαι ακόμη...
Έγκυρες πληροφορίες εκ της ομογένειας αναφέρουν ότι σε επόμενο διάταγμά του ο Ομπάμα θα καταργήσει τη βίζα για τους Έλληνες πολίτες (που επισκέπτονται τις Η.Π.Α.), εκτός ικανώς τεκμηριωμένων περιπτώσεων πολιτών.
Καταλαβαίνεις, Λουλού, πως έχω πάρα πολλά ράμματα για τη γούνα σου,... οπότε θα σε συμβούλευα να σταματήσεις να ποιείς την νήσσαν και να απαντήσεις ευθέως στο ερώτημα που σου έθεσα για τις Σεραγιομαζώξεις σου.
(ρε σεις, οι υπόλοιποι, σας έχει φιλέψει ο Μαχαραγιάς του Λιμανιού, ή περιμένει πάλι να έρθω για να βρεί ευκαιρία να ζητήσει άδεια, μπας και φάει κανένα γύρο;)