Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2006

CINE & MUSIK

Ξανα γεια χαρα σε ολους!!!
αν και εχω πολυ λιγο χρονο (λογω δουλειας) ηθελα να ρωτησω κατι μουσικο, που κυριως απευθυνεται στον Μαυρικιο : μηπως γνωριζει καποιος τους over the rhine? γνωστοτερο κομματι τους το all i need is everything. προσπαθησα να ## λογοκρισία από ΜγΠ, δες σχόλιο ## το αλμπουμ τους good dog bad dog, αλλα ουτε τα τραγουδια τους δεν μπορεσα να βρω.
οσο για τα σινεφιλικα, διαφωνω με τη γνωμη του χυτη για το brokeback mountain, εκτος απο τεχνικα αρτιο ηταν απο ολες τις αποψεις αρτιο και θεωρω οτι κατα τη διαρκεια του μετετρεπε την θρυλουμενη σχεση ομοφυλοφιλων καουμποειδων σε μια σχεση ανθωπων. σε απογυμνωνε απο τα ιδιαιτερα αισθηματα που κυριαρχουν καθως παρατηρεις μια ομοφυλοφιλικη σχεση στο "πανι"
οσο για το goodnight and good luck, τα λογια ειναι περιττα, απλα τελειο!!!!
για το children of men, για μενα ηταν μια απογοητευση και εγω ΔΕΝ το προτεινω, ενα τοσο ομορφο σεναριο κατεληξε μια μονοδιαστατη ταινια οπου ο μοναδικος στοχος ηταν να σωθει αυτο που επρεπε να σωθει (δεν λεω παραπανω γιατι εκτος απο το νικο δεν πρεπει να το εχει δει κανεις). η ταινια μπορουσε να αξιοποιησει απειρα στοιχεια του σεναριου τα οποια τα ειδε επιδερμικα και κατεληξε στο 2ο μισο της σε μια απλη περιπετεια με αναμενομενο τελος.
Αποψεις............
μια ταινια προπερσινη που χωρις να το περιμενω με ειχε εντυπωσιασει και την εχω δει 3 φορες ως τωρα ειναι το eternal sunshine of a spotless mind. ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ!!!
Τα λεμε !!!!!!!!!!

1 σχόλια:

mgpolitis είπε...

Αγαπητέ sorry για το ψαλίδι αλλά το μπλογκ είναι προς το παρών ανοικτό σε όλο τον ντουνιά και δεν μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε. Προσοχή ειδικά στα ευαίσθητα θέματα με τα πνευματικά δικαιώματα (το λέω κομψά). Τώρα από OtR έχω:
Good Dog Bad Dog
Ohio
Drunkard's Prayer
πάρε τηλ. για λεπτομέρειες

Μ.