Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Τη σήμερον ημέρα ούτε τον κώλο σου δεν μπορείς να εμπιστευτείς...


Πού θα πάει αυτό το παραμύθι ρε παιδιά ?
Πώς το βλέπετε το πράμα ?

2 σχόλια:

Christos Friderikos είπε...

Ολοι ξέρουμε τι συνέβη... και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...για να είμαι πιο ακριβής πως θα μας τα παρουσιάσουν.
Στο τέλος θα κριθούν όλοι.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν ο Παπανδρέου έθετε τον Σημίτη εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας ήξερε τι έκανε - ενώ για όλους εμάς μας φαινόταν αψυχολόγητο - και ήθελε να αποστασιοποιηθεί. Ακόμα υπήρχαν συσκέψεις Τσουκάτου και λοιπών για να φτιάξουν την γραμμή τους.
Απο την γαλάζια πλευρά μάλλον οι οικογένεια Μητσοτάκη φαίνεται να έχει σχέση με το ζήτημα.
Αλλά περιμένουμε....

Εχω μία απορία όμως και την θέτω προς όλους -αν και δεν έχουμε κανένα νομομαθή στην παρεά- ... ένα αδίκημα όπως η δωροληψία δεν αφορά τα υπουργικά καθήκοντα γιατί να παραγράφεται -όπως όλοι λεν και γράφουν τουλάχιστον- μετά απο δύο εκλογές. Δηλαδή αν κάποιος υπουργός διαπράξει έναν φόνο και η αστυνομία ανακαλύψει τον δράστη υπουργό μετά 10 χρόνια το αδίκημα θα είναι παραγεγραμμένο??? Όπως ο φόνος σαν αδίκημα δεν εμπίπτει στα υπουργικά καθήκοντα, το ίδιο πιστεύω και για τον αδικαιολόγητο πλουτισμό. Ζητώ την άποψη σας...

Φυσικά μπορούμε να βάλουμε και ένα bet για το ποιός είναι ο Ρόκος και ποιά είναι τα αδέρφια του....

mgpolitis είπε...

@chris: υποθέτω ότι μαζί με την βουλευτική ασυλία έχουν και την υπουργική παραγραφή μετά από δύο θητείες. Σαφώς διαφωνώ με κάθε ιδιαίτερη αντιμετώπιση των πολιτικών, όπως διαφωνώ και με το ασυμβίβαστο, με τους καθηγητές παν/μίου που μπορούν να κρατάν τη θέση τους εάν εκλεγούν και άλλα τέτοια.
@θέμης: τα ίδια έγιναν στην Ιταλία πριν από χρόνια με την επιχείρηση "καθαρά χέρια". Ελπίζω να δούμε τα ίδια και εδώ, να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και να πάνε κάποιοι φυλακή. Αυτό που δεν ελπίζω είναι να μας προκύψει κανένας Έλληνας Berlusconi.