Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Photobloging από Τσεχία

Είμαι Brno για μια συνάντηση. Φτάσαμε με αυτοκίνητο (Citroen C4 diesel, καλό στο δρόμο, μάπα καθίσματα για ψηλούς) χθές από Βιέννη, περίπου 2 ώρες δρόμος ανάμεσα σε ατέλειωτα λιβάδια.

Πρώτο σοκ ήταν ένα ατέλειωτο αιολικό πάρκο λίγα χιλιόμετρα μετά το αεροδρόμιο της Βιέννης. Εκατοντάδες ανεμογεννήτριες σπαρμένες στα λιβάδια. Λέτε να είναι το μέλλον της γεωργίας ;-)

Φτάνοντας στο Brno μας υποδέχονται μια σειρά από κομμουνιστικού τύπου πολυκατοικίες-κουτιά τις οποίες έχουν βάψει σε διάφορα παστέλ χρώματα για ποικιλία. Τα κατάλοιπα του παρελθόντος.

Σε μερικά θέματα πάντως οι Τσέχοι δείχνουν τον δρόμο, Sex Supermarket και διάφορα αξεσουάρ. Διαβάστε και τη ρεκλάμα "Vaginy, vibratory, ..."




και επίσημη πολυκατοικία-μπουρδέλο!

5 σχόλια:

has είπε...

Αντε ....ΚΑΛΗ συνάντηση , Μωρίς....ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ !!!!!!!!!!!!
Μωρέ θα μπώ στο google earth και θα σε βρω που είσαι το βραδυ....
Για τις Τσέχες τίποτε????
Η ιστορία λέει το εξής..
Ηταν 07,30 το πρωί και μόλις είχαμε φτασει με την Κλαίρη στην Πράγα .Είμασταν ακόμη στο υπόγειο του Αεροδρομίου και χτυπάει το κινητό .
Ηταν ο Γιώργος Χ. Ήθελε κάτι για δουλειά (8.30 ώρα Ελλάδος). Στο τέλος του λέω ..ε, ρε και να ξερες
που είμαι..
-Που εισαι?
-Μόλις πατησα στην Πράγα ...
-Με τη γυναίκα είσαι ή μόνος ?
-Με τη γυναίκα...
-Μ..... !

Όταν μετά από κανα τέταρτο βγήκαμε από το Αεροδρόμιο και παρότι πρωί , περνούσαν κατι ξανθοί τσολιάδες από δίπλα μας , κατάλαβα την προσφώνηση πλήρως ...

Εσύ , Μωρίς ?

mgpolitis είπε...

@Θέμη: Γενικά θα συμφωνήσω, το επίπεδο είναι υψηλότατο. Εμείς είμαστε μια ομάδα ερευνητών από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και γενικά δεν έχουμε επαφή με τις/τους ιθαγενείς ;-)

chitis είπε...

Και εσύ πάλι, οταν είναι να πάς σε τέτοια μέρη, να μας ενημερώνεις.

Θα μπορούσαμε να συστήσουμε και άλλου είδους διαπολιτισμική επιτροπή ερευνητών.

Είναι υψηλότατο το επίπεδο!

Εδώ, φαντάσου, όπως λέει και ο has&tas, έχει τηλεφωνικό σήμα στο υπόγειο του αεροδρομίου!

Σκέψου τεχνογνωσία!
Φαντάσου τι γίνεται όταν ανεβαίνεις στο Φως.

σταυρος είπε...

Μαυρικιε, δεν μπορω να καταλαβω...
δλδ "μια ομαδα ερευνητων απο διαφορες ευρωπαικες χωρες" δεν μπορουν να ερθουν σε επαφη με του υψηλου επιπεδου ιθαγενων τσολιαδων????

mgpolitis είπε...

@sskape: όχι δεν μπορούν γιατί δεν έχουν ελεύθερο χρόνο λόγω ομαδικών δραστηριοτήτων όλη τη μέρα και επίσης γιατί στην Τσεχία κάθε δραστηριότητα συνοδεύεται από ποτάμια αλκοόλ οπότε είσαι γκολ μετά! Προσωπικά δεν είναι και πολύ του γούστου μου αυτού του είδους οι επαφές...