Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Σεμνα και ταπεινα....αρχισαν οι μπαλωθιες

Διαβαστε ενα αρθρο για την Κρητικη λεβεντια (μαγκια) και τα 50 χρονια θητειας του κ. Κεφαλογιαννη
http://www.news247.gr/a/4!61415

Σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κεφαλογιάννης για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και ψευδορκία, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου.

Η δίκη κράτησε πάνω από οκτώ ώρες και οπαδοί του βουλευτή Ρεθύμνου κατέκλυσαν το δικαστικό μέγαρο προκειμένου να εκδηλώσουν την υποστήριξή τους στον κ. Κεφαλογιάννη. Ο πρώην υπουργός είχε κατηγορηθεί για πιέσεις προς αστυνομικό, ώστε να αλλάξει την κατάθεσή του υπέρ ανθρώπου, ο οποίος ήταν υπόδικος για εμπορία ναρκωτικών.

Ο πρώην υπουργός στην απολογία του παραδέχθηκε ότι είχε συνάντηση με τον αστυνομικό, αλλά αρνήθηκε ότι του άσκησε πιέσεις και ισχυρίστηκε ότι απλώς ζήτησε ενημέρωση για την υπόθεση, καθώς ο πατέρας του κατηγορούμενου είχε ζητήσει τη βοήθεια του βουλευτή, επειδή πίστευε ότι αδικούσαν τον γιο του.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της δίκης και εν αναμονή της απόφασης ο κ. Κεφαλογιάννης επιτέθηκε φραστικά με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον δύο αστυνομικών μαρτύρων, προσπαθώντας προφανώς να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση με την...κακώς εννούμενη λεβεντιά των Ζωνιανών.

Μετά την καταδικαστική απόφαση ο πρωθυπουργικός σύμβουλος έκανε λόγο για σκευωρία και εξέφρασε την πικρία του για την αμαύρωση των πενήντα χρόνων θητείας του στο κοινοβούλιο και του έντιμου βίου του.

Τέλος, σε φυλάκιση 6 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε και ο συγκατηγορούμενός του και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου Αρκάδιος Σπανουδάκης, για έμμεση συνέργια στο αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία.

2 σχόλια:

has είπε...

και αντεδρασε βρίζοντας ο καθίκης...

mgpolitis είπε...

Ομιλούμε για το επάγγελμα της μεσίτριας. Οι καρδιές κορυφαίων γαλάζιων αισθάνθηκαν να χτυπούν δυνατά κάθε φορά που περνούσε απο δίπλα τους μεσίτρια. Αποτέλεσμα οι κ.κ Γιώργος Αλογοσκούφης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Γιώργος Βουλγαράκης, Ελευθέριος Ζαγορίτης, Κώστας Γκιουλέκας και γύρευε ποιοι μας διαφεύγουν να υποστούν ακαριαίο έρωτα με γοητευτικές ιέρειες του real estate.
Δίκα Αγαπητίδου-Αλογοσκούφη, Κατερίνα Πελέκη-Βουλγαράκη, Βίβιαν Aβραμοπούλου, Κωνσταντίνα Λάρδα -Ζαγορίτη, Ελενα Ζαφειρίου- Γκιουλέκα. Ολες τους δραστηριοποιούνται -η έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν όπως η κα Αβραμοπούλου-με το real estate.