Τρίτη 10 Απριλίου 2007

Τεχνικά θέματα, συνέχεια

Θα ήθελα τη γνώμη σας για τον τρόπο εμφάνισης και διαχείρισης των σχολίων στο μπλογκ. Παρατήρησα ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βάλεις links (πρέπει να γράψεις tags με το χέρι) και επίσης δεν μπορείς να κάνεις διορθώσεις αλλά μόνο να τα διαγράψεις. Υπάρχουν και άλλα addons που υπόσχονται μεγαλύτερη ευκολία και μπορεί να δοκιμάσω κάποιο. Επίσης, με την ευκαιρία της αναζωπύρωσης των σχολίων καλό θα ήταν να κάνουμε και μια μικρή αποτίμηση της μέχρι τώρα δραστηριότητας και να προτείνουμε ιδέες.
Από τη μεριά, βλέπω πως μέχρι τώρα είμαστε οι γνωστοί ύποπτοι με αναμενόμενη συμμετοχή και μεγαλύτερη απογοήτευση το Αντώνη. Ντόντο σε περίμενα πιο δραστήριο... Είναι η Αμερική που σε χάλασε και δεν κατεβάζεις ιδέες ή απλά είσαι τρελο-μπαμπάς (ελπίζω το δεύτερο) ...
Για να έχει πλάκα το μπλογκ πρέπει να οργανωθούμε λίγο. Για παράδειγμα, η αυθεντική πιλάλα ακόμα περιμένει το σκάνερ. Ίσως να πρέπει να κάνουμε και ένα γεύμα εργασίας για να αναλύσουμε τις προτάσεις ;-)

2 σχόλια:

Antonis είπε...

Μαυρίκιε,
Αυτή είναι μία δοκιμή από το καινούργιο κολοκύθι που μας έστειλες για να διορθώνουμε.
Πριν, ήταν λίγο ψιλο-ταλιμπάν το ζήτημα...
Αντώνης

ΥΓ: όσο προλαβαίνω, θα στέλνω κείμενα, και αυτή η διαδικασία με τα μικρά της "κουσούρια" βοηθά στην παραγωγή, καταγραφή και διάδοση των ιδεών.

Gregory είπε...

Πρέπει να βρεθούμε και να έχουμε live τον Χρυσοχοίδη(όχι τον τραγουδιστή ρε παιδιά)!
Προτείνω πιθανή συνάντηση την επόμενη Κυριακή βράδυ με ρεζερβέ τραπέζι-τι λέτε?